Handelsbetingelser

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal du sende en mail til os med emnet “Returnering af ordre [ordre nr.]”om at du ønsker og returnere varerne, dette skal ske senest 14 dage efter den dag, du fik varen udleveret. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og tilbehør der er til varen. Returneres varen ikke i væsentlig samme stand og mængde samt med original emballage, vil køber skulle betale værdiforringelsen af varerne. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. ComputerstyretJulelys.dk dækker ikke fragtomkostninger ved returnering af varer. returvarer må ikke sendes som brev. Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret.

Fragtomkostninger refunderes ikke i tilfælde af nægtet modtagelse eller pakker, som ikke afhentes inden frist.

Reklamationsret

ComputerstyretJulelys.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til ComputerstyretJulelys.dk indenfor 14 dage. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Levering og Leveringstidspunkt

Varen betragtes som leveret når den bliver lagt på adressen, hentet i pakkeshoppen eller afhentet. Alle bestillinger sendes med Post Nord hvis ikke andet er angivet. Når ordren er klar til at blive sendt, bliver der sendt en mail med pakkeforsendelses nummer/trace nr.

Leveringstiden af lagervarer er typisk 1-3 hverdage, der kan dog være enkelte undtagelser hvor der går længere tid.

Det er muligt og hente ordren i Odense efter aftale. Når ordren er klar til at blive hentet, vil du få en mail med flere informationer.

Hvis du har spørgsmål om leveringstid, kan du altid sende os en mail.

Rabatkoder

Rabatkoder sendt til kunder via Email må ikke deles eller bruges af andre personer. Vi forbeholder os retten til at annullerer en ordre, hvis kundens Email ikke er den samme som den er tilsendt.

Rabatkoder som giver gratis fragt på en ordre kan kun bruges til levering indenfor danmark. Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre hvis kundens leverings adresse ikke er i Danmark på bofaste øer.

Rabatkoder er gyldige i en måned efter udgivelse, medmindre andet er aftalt med køber.

Leveringsomkostninger til Danmark

Ved køb for mindst 999 kr. får du gratis levering til alle udleveringsteder/pakkeshops hos PostNord. Leveringer som efter købers ønske stilles uden kvittering er for købers egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelse.

Fragtprisen i Danmark starter på 39 kr9 og 55kr 9, derefter bliver ændret ud fra vægten på pakken.

Fragtprisen på ordrer med leveringsadresse udenfor Danmark bliver beregnet ud fra vægten af pakken.

Vi forbeholder os retten til at annullere ordrer hvis systemet har udregnet fragtprisen forkert.

9 Ved forsendelser til ikkebrofaste øer i vil der blive opkrævet et extra gebyr.

Pris og betaling

Alle priser i computerstyretjulelys.dk på web-adressen https://computerstyretjulelys.dk/ er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Alle priser er i Danske Kroner (DKK).

Vi modtager følgende betalingsformer: Mastercard, visa og direkte bankoverførsel.

Der tages forbehold for fejl ved priserne, og vi forbeholder os retten til at annullere ordrer ved prisfejl. Det kan eksempelvis dreje sig om forkerte valuta konverteringer eller tastefejl.

CE-mærkning

Computerstyretjulelys.dk sælger som udgangspunkt produkter til hobbybrug og sælges ikke som et færdigt produkt, og er derfor er alle varer ikke CE-mærkede.

Manualer

Der medfølger ikke manual til alle produkter og nogle manualer er på Engelsk. Der skal selvfølgelig ikke være tvivl om hvordan vores produkter bruges, derfor er du velkommen til at sende en mail med dit/dine spørgsmål, før produktet tages i brug.