Computerstyretjulelys.dk

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra computerstyretjulelys.dk drevet af Lightish. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og computerstyretjulelys.sk

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal du sende en mail til os med emnet “Returnering af ordre [ordre nr.]”om at du ønsker og returnere varerne, dette skal ske senest 14 dage efter den dag, du fik varen udleveret. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og tilbehør der er til varen. Returneres varen ikke i væsentlig samme stand og mængde samt med original emballage, vil køber skulle betale værdiforringelsen af varerne. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. ComputerstyretJulelys.dk dækker ikke fragtomkostninger ved returnering af varer. returvarer må ikke sendes som brev. Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret. Fragtomkostninger refunderes ikke i tilfælde af nægtet modtagelse eller pakker, som ikke afhentes inden frist.

Reklamationsret

ComputerstyretJulelys.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til ComputerstyretJulelys.dk indenfor 14 dage. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

I tilfælde af, at en kunde returnerer en vare med henblik på ombytning, reparation, eller lignende, og varen efter vores undersøgelse viser sig at være fuldt funktionel, vil der blive opkrævet et testgebyr på 200 DKK. Dette gebyr dækker omkostningerne ved at teste og vurdere varens funktionalitet.

 

Levering og Leveringstidspunkt

Varen betragtes som leveret når den bliver lagt på adressen, hentet i pakkeshoppen eller afhentet. Alle bestillinger sendes med Post Nord hvis ikke andet er angivet. Når ordren er klar til at blive sendt, bliver der sendt en mail med pakkeforsendelses nummer/trace nr.

Ved fragt til pakkeshop/pakkeboks skal pakken afhentes indenfor 7 dage, hvis dette ikke overholdes bliver pakken sendt retur på købers regning, hvis ikke andet aftalt behandles retur pakken som en returnering og fragtprisen trækkes fra refunderingen. 

Fragtpriser og leveringstider kan findes på denne side: https://computerstyretjulelys.dk/levering/ 

Det er muligt og hente ordren i Odense efter aftale. Når ordren er klar til at blive hentet, vil du få en mail med flere informationer.

Rabatkoder

Rabatkoder sendt til kunder via Email må ikke deles eller bruges af andre personer. Vi forbeholder os retten til at annullerer en ordre, hvis kundens Email ikke er den samme som den er tilsendt.

Rabatkoder som giver gratis fragt på en ordre kan kun bruges til levering indenfor danmark. Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre hvis kundens leverings adresse ikke er i Danmark på bofaste øer.

Rabatkoder er gyldige i en måned efter udgivelse, medmindre andet er aftalt med køber.

Pris og betaling

Priserne vist på computerstyretjulelys.dk på web-adressen https://computerstyretjulelys.dk/ afhænger af leveringsadressen:

Danmark og EU: er vist med moms (25%) og uden fragt. Erhvervskunder i EU (ikke Danmark) skal kontakte os ved ønske om at ligge en ordre, da shoppen ikke validere VAT. no. og opkræver moms.

Norge og: Priserne er vist uden moms (0%) og fragt. Vi sælger ikke til privatkunder i Norge uden VAT. no. 

Alle priser er i Danske Kroner (DKK).  Beløbet hæves først når din pakke er afsendt.

Vi modtager følgende betalingsformer: Mastercard, visa, MobilePay og direkte bankoverførsel.

Der tages forbehold for fejl ved priserne, og vi forbeholder os retten til at annullere ordrer ved pris- og momsfejl. Det kan eksempelvis dreje sig om forkerte valuta konverteringer eller tastefejl.

CE-mærkning

Computerstyretjulelys.dk sælger som udgangspunkt produkter til hobbybrug og sælges ikke som et færdigt produkt og er derfor er alle varer ikke CE-mærkede.

Manualer

Der medfølger ikke manual til alle produkter og nogle manualer er på Engelsk. Der skal selvfølgelig ikke være tvivl om hvordan vores produkter bruges, derfor er du velkommen til at sende en mail med dit/dine spørgsmål, før produktet tages i brug.

{{response_message}}

Shipping address:

{{get_address_one}}

{{get_address_two}}

{{get_address_city_info}}

{{get_address_postcode}}

Please update your shipping address on the checkout page to see update here.
Search
×