Handelsbetingelser

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal du sende en mail til os om at du ønsker og returnere varerne, dette skal ske senest 14 dage efter den dag, du fik varen udleveret. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og tilbehør der er til varen. Returneres varen ikke i væsentlig samme stand og mængde samt med original emballage, vil køber skulle betale værdiforringelsen af varerne. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. ComputerstyretJulelys.dk dækker ikke fragtomkostninger ved returnering af varer. returvarer må ikke sendes som brev. Erhvervskunder har ingen fortrydelsesret.

Fortrydelsesret ved forudbestilling

Varer markeret med “Preorder” eller “Forudbestilling”, kan ikke annulleres eller returneres og den 14 dages fortrydelsesret frafalder.

Fragtomkostninger refunderes ikke i tilfælde af nægtet modtagelse eller pakker, som ikke afhentes inden frist.

Reklamationsret

ComputerstyretJulelys.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til ComputerstyretJulelys.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. ComputerstyretJulelys.dk dækker ikke fragtomkostninger ved returnering af varer.

Levering og Leveringstidspunkt

Varen betragtes som leveret når den bliver lagt på adressen, hentet i pakkeshoppen eller afhentet. Alle bestillinger sendes med Post Nord, når ordren er klar til at blive sendt, modtager du en mail med pakkeforsendelses nummer/trace nr.

Det er muligt og hente ordren i Odense efter aftale. Når ordren er klar til at blive hentet, vil du få en mail med flere informationer.

Da jeg er på efterskole vil ordre blive sendt i de weekender hvor jeg er hjemme, med den valgte fragtmetode. Hvis du har spørgsmål om leveringstid, kan du altid sende mig en mail.

Jeg forbeholder mig retten til at udskyde leverings datoen for forudbestillings/preorder varer.

Pris og betaling

Alle priser i computerstyretjulelys.dk på web-adressen https://computerstyretjulelys.dk/ er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Alle priser er i Danske Kroner (DKK).

Vi modtager følgende betalingsformer: Mastercard, visa og direkte bankoverførsel.

Grundet begrænsningerne ved betalings mulighederne, bliver beløbet trukket omgående, altså som forudbetaling.

Der tages forbehold for fejl ved priserne, og vi forbeholder os retten til at annullere ordrer ved prisfejl. Det kan eksempelvis dreje sig om forkerte valuta konverteringer eller tastefejl.

CE-mærkning

Computerstyretjulelys.dk sælger som udgangspunkt produkter til hobbybrug og sælges ikke som et færdigt produkt, og er derfor er alle varer ikke CE-mærkede.