Computerstyretjulelys.dk

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQ)

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får fra vores kunder:

Levering

Vi ønsker at give den bedste oplevelse til vores kunder, derfor tilbyder en fast lav fragtpris til pakkeshop, privat- og erhvervsadresser.

Vores fragt priser kan findes på denne side: Levering

1 til 3 hverdage

Vi bestræber os på at levere din ordre så hurtigt som muligt. Langt størstedelen af ordre bliver sendt på dagen eller næste hverdag. Hvis der er forstyrrelser i den normale ordrebehandling grundet ferie eller lig. til dette fremgå i shoppen.

Hvis du har spørgsmål til hvornår din ordre bliver sendt er du velkommen til at kontakte os, så svarer vi hurtigst muligt.

Fagord

Ampere(A) er enheden for elektrisk strøm, som måles i serie med kredsløbet.

En pigtail er et stik som bruges til at lave en vandtæt forbindelse fra styreenheden til lyset. Den mest populære type er Xconnect.

Power injektion bruges for at modvirke spændingsfald, i mange tilfælde vil man trække en eller flere extra ledninger til brugsgenstanden, på den måde bliver den samlede modstand i kablerne mindre og det same gør spændingsfaldet.

Spændingsfald er det tab af spænding som opstår i ledninger. Fx hvis der i den ene ende af et kabel er 12V og den anden ende er 11V vil spændingsfaldet være på 1V.

Volt(V) er enheden for elektrisk spænding, som måles parallelt over kredsløbet.

{{response_message}}

Shipping address:

{{get_address_one}}

{{get_address_two}}

{{get_address_city_info}}

{{get_address_postcode}}

Please update your shipping address on the checkout page to see update here.
Search
×