Micro SD kort med FPP – 32GB

147,00 DKK

Micro SD kort med den seneste stabile version af FPP

Forventet levering: 13. juli - 15. juli
Varenummer (SKU): fpp Kategori:
Brand:

Beskrivelse

Micro SD kort med den seneste stabile version af FPP (Falcon Player). Den nuværende version er FPP V7.5

Vær opmærksom på at vælge den rigtige platform:

  • Raspberry Pi: Pi B, Pi B+, Pi 3, Pi 3+, Pi 4 og Pi Zero (Pi 5 er ikke understøttet i V7.XX)
  • BeagleBone: Beaglebone Black, Beaglebone Green, PocketBeagle og Beaglebone Green Gateway

Brug af Open Source Software:

Vi ønsker at gøre det klart, at Falcon Player er et open source projekt, der er frit tilgængeligt for alle. Projektets kildekode kan hentes fra den officielle GitHub-side: https://github.com/FalconChristmas/fpp.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke sælger softwaren Falcon Player. Vores service består i at tilbyde forudindlæsning af Falcon Player-softwaren på Micro SD-kort, hvilket er en service for vores kunder, der ønsker en nem og bekvem måde at få softwaren installeret på. Vi opkræver et gebyr for denne service, som dækker omkostningerne ved selve Micro SD-kortet samt den tid, det tager at forberede kortet til brug.

Ved at anvende vores service anerkender kunden, at de forstår denne skelnen mellem køb af software og køb af en service, der indebærer installation af open source softwaren på et fysisk medium.

Vi påtager os intet ansvar for brugen af Falcon Player-softwaren. Som med al open source software, er brugen af Falcon Player på eget ansvar, og vi anbefaler at gennemgå softwarens licensbetingelser og dokumentation grundigt.

Hvis du sætter pris på Falcon Player og ønsker at støtte projektets udvikling, kan donationer foretages via PayPal: Støt Falcon Player. Dit bidrag hjælper med at sikre projektets fortsatte udvikling.

Specifikationer

Andre
Weight N/A